Korisna knjiga affiliate program

Korisna knjiga, zgodan affiliate program za sajtove raznih tipova i tematika. naravno, sajtovi koji se bave kulturom mogu imati najveću korist, ali i sajtovi bilo koje tematike, obzirom da se mogu reklamirati knjige iz svih mogućih oblasti.

 

O čemu se radi i kako funkcioniše Korisna knjiga affiliate?

Korisna knjiga je sajt koji prodaje knjige. Učlanjivanjem u njihov affiliate program kao partner, dobijate mogućnost da reklamirate banerom ili tekstualnim linkom njihove knjige na svom sajtu. postoje razni baneri za celu knjižaru ali i mogućnost da reklamirate konkretnu knjigu, tako da nije bitno da li se vaš sajt bavi zabavom, vestima, muzikom, sportom ili bilo čime. Postoje knjige na sajtu koje će biti odgovarajuće za vaš sajt.
Kada neko klikom na link ode preko vašeg sajta na korisna knjiga, i kupi nešto, vama ide 10% od prodaje. “Cookie” traje 30 dana, tako da posetioci koje vi pošaljete ne moraju odmah da kupe knjigu. Ako u narednih 30 dana nešto kupe, provizija se dodeljuje vama.
Kada se neko preko vas registruje na njihovom sajtu kao kupac, zarada od 10% je trajna, dakle sve dok je član i dok vi sarađujete sa sajtom.
Isplata se vrši na zarađenih 500 dinara. Isplata se vrši i van Srbije ukoliko ne živite u zemlji.

 

4 thoughts on “Korisna knjiga affiliate program”

  1. Za sve one koji nisu u mogućnosti da posete naše knjižare, ponuda i na sajtu delfi.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *