« | Home | »

iPhone eksplozije

By Aleksandar Ratkovic | September 3, 2009

iphone eksplozija

Oprezno sa iPhone-om na visokim temperaturama. Sve više je zabeleženih slučajeva da iPhone eksplodira ili se zapali. Slučajevi su se uglavnom desili na visokim temperaturama ali još uvek nema zvaničnih izjava ni objašnjenja od strane Apple kompanije. U Francuskoj iPhone je kod 18-togodišnjeg mladića počeo da ispušta čudne zvuke a potom eksplodirao raznevši staklo u paramparčad. U Liverpulu iPhone 11-togodišnje devojčice je takođe nakon neobičnih zvukova pukao, ispustio dim i odleteo u vazduh. U Japanu je do sada zabeleženo 14 ovakvih slučajeva. Na Apple sajtu može se naći informacija da su baterije za iPod nano, ugrađene u periodu između septembra 2005 i decembra 2006 manje otporne na visoke temperature. Inače, oštećeni tvrde da im je Apple nakon što su ih kontaktirali, predložio da im refundira novac za iPhone, uz potpisivanje izjave o poverljivosti.

kategorije: iPhone, vesti | 2 komentara »

2 komentara na post “iPhone eksplozije”

 1. Vlada Says:
  September 24th, 2009 at 2:43 pm

  Pa nista, ostaje mi samo da cekam i molim boga kada ce mi se to desiti, a!? ;P

 2. ninica Says:
  October 20th, 2009 at 9:58 am

  Dobar dan,
  nezgode se dogadjaju ,zar ne?Mislim da bi upute za rukovanje i-phonom kao i drugim tehnickim stvarima trebale upozoravati na tu mogucnost i tako bi se izbjeglo tkz.”nestrucno rukovanje”
  Sad o ovom situ,jako je dobro koncipiran,lak za citanje i razumijevanje.
  Ja sam vec u godinama kad mi se nesto posebno i ne uci al volim biti u toku s novim trendovima!Da sam mladja jako bi me privlacio webdesigne,ovako kao baka kratim vrijeme pisuci blogove o hrani i malo o mom zivotu!
  Lijep pozdrav iz Splita!

komentari