« | Home | »

Adsense promena pravila

By Aleksandar Ratkovic | March 3, 2008

adsense potpisivanje novih pravilaSvi korisnici Adsense programa su ovih dana primetili prilikom logovanja na svoj nalog da su se promenila pravila i uslovi koriscenja i da se najkasnije do 25.05.2008. moraju prihvatiti ako zelite da nastavite sa koriscenjem Adsense programa. Evo ukratko u cemu se ogledaju najvaznije promene u navedenim uslovima koriscenja.

 

Do sada je Google Adsense na kraju kalendarske godine isplacivao izdavace bez obzira jesu li na kraju decembra meseca imali zaradjenih 100 dolara ili ne. Sada se to ukida, i decembar se racuna kao i svi ostali meseci u godini. Ako ste stigli do 100 dolara bicete isplaceni, ako ne – zarada se prenosi u januar.

 

U slucaju da ugasite svoj Adsense racun, bicete isplaceni ukoliko ste dotigli zaradu vecu od 10 dolara (do sada je to bilo 1 dolar), u roku od priblizno 90 dana od zatvaranja naloga.

 

Takodje je dodata i stavka da se nece placati klikovi sa vase IP adrese niti sa kompjutera koji su pod vasom kontrolom. Dakle, preciznije je definisano sta se sve podrazumeva pod nevazecim klikovima jer se IP adresa ranije nije pominjala.

kategorije: AdSense, vesti | 4 komentara »

4 komentara na post “Adsense promena pravila”

 1. aleksandar Says:
  March 4th, 2008 at 7:43 pm

  lepo,ali ja nisam ni pocheo josh uvek 😉

 2. Toni Anicic Says:
  March 5th, 2008 at 3:34 pm

  E to volim kad netko lijepo objasni o cemu se tocno radi. Google voli zakomplicirati stvari pa ti ne bude od prve jasno sto se u biti promjenilo.

 3. Mornar Says:
  March 28th, 2008 at 11:54 am

  Zar je to sve? I zbog toga treba revidirati cijeli sustav?

 4. Mornar Says:
  March 28th, 2008 at 11:55 am

  Zna li tko kako unov?iti google ?ek u Hrvatskoj bez ?ekanja?

komentari