Ana Ivanovic koristi AdSense

Ana IvanovicPre neki dan, na EuroSport-u gledao sam neki kratak intervju sa Anom Ivanovic i cuo da ona vodi blog redovno. Resio sam odmah da ga pogledam, ali kao i obicno, to sam smetnuo s’uma te sam danas otisao na Anin sajt AnaIvanovic.com da pogledam taj blog. Blog je OK, Ana pise postove gotovo svakodnevno, ali nesto drugo mi je palo u oci. Na sajtu Ane Ivanovic stoje AdSense reklame. 468×60 ad box, slika, odlicno je uklopljen u templejt. Cifra koju Ana moze da zaradi Adsense reklamama je zanemarljiva u odnosu na ono sto zaradjuje tenisom. Opet, siguran sam da bi prodajom oglasnog prostora zaradila mnogo vise nego AdSense oglasima. Nije mi najjasnije. Mada, mozda je u pitanju dogovor sa webmasterom sajta da on postavi svoj Adsense? Ko zna? A zanimljivo je i da dok sam pregledavao sajt, u mozda 80% slucajeva se prikazivala neka reklama za Power Point Templates. I nijedna o tenisu.

5 thoughts on “Ana Ivanovic koristi AdSense”

  1. Ma Ana je zver, i u tenisu i fizicki.
    A mislim da joj je totalno svejedno kakve ce joj reklame bit na blogu kad ionako zaradjuje tisuce a mozda i milijune dolara.

  2. Ja mislim da je ona prepustila izradu site-a nekom drugom, kome samo šalje materijal za blog, a isti frajer je postavio adsense koji njoj nije važan, a njemu možda i otpla?uje trud oko weba.

  3. Svaka cast za Anu Ivanovic. Sto se tice adsensa, ja nista ne videh ? Gde su?
    Ako ih i ima slazem se sa Mornarom^.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *