« | Home | »

Ana Ivanovic koristi AdSense

By Aleksandar Ratkovic | January 29, 2008

Ana IvanovicPre neki dan, na EuroSport-u gledao sam neki kratak intervju sa Anom Ivanovic i cuo da ona vodi blog redovno. Resio sam odmah da ga pogledam, ali kao i obicno, to sam smetnuo s’uma te sam danas otisao na Anin sajt AnaIvanovic.com da pogledam taj blog. Blog je OK, Ana pise postove gotovo svakodnevno, ali nesto drugo mi je palo u oci. Na sajtu Ane Ivanovic stoje AdSense reklame. 468×60 ad box, slika, odlicno je uklopljen u templejt. Cifra koju Ana moze da zaradi Adsense reklamama je zanemarljiva u odnosu na ono sto zaradjuje tenisom. Opet, siguran sam da bi prodajom oglasnog prostora zaradila mnogo vise nego AdSense oglasima. Nije mi najjasnije. Mada, mozda je u pitanju dogovor sa webmasterom sajta da on postavi svoj Adsense? Ko zna? A zanimljivo je i da dok sam pregledavao sajt, u mozda 80% slucajeva se prikazivala neka reklama za Power Point Templates. I nijedna o tenisu.

kategorije: AdSense, domene, internet, razmisljanje | 5 komentara »

5 komentara na post “Ana Ivanovic koristi AdSense”

 1. Drazen Says:
  January 30th, 2008 at 3:08 pm

  Ma Ana je zver, i u tenisu i fizicki.
  A mislim da joj je totalno svejedno kakve ce joj reklame bit na blogu kad ionako zaradjuje tisuce a mozda i milijune dolara.

 2. Goran Koljensic Says:
  February 1st, 2008 at 6:05 pm

  Mozda! 😉

 3. Mornar Says:
  March 28th, 2008 at 11:58 am

  Ja mislim da je ona prepustila izradu site-a nekom drugom, kome samo šalje materijal za blog, a isti frajer je postavio adsense koji njoj nije važan, a njemu možda i otpla?uje trud oko weba.

 4. Bane Says:
  March 29th, 2008 at 10:16 pm

  Svaka cast za Anu Ivanovic. Sto se tice adsensa, ja nista ne videh ? Gde su?
  Ako ih i ima slazem se sa Mornarom^.

 5. Miljan Says:
  July 24th, 2008 at 1:02 pm

  Nema ih mozda je davno nekad bilo

komentari