Adsense referali iako niste Japanci

Google AdsenseNakon prethodnih, losih vesti, koje nam je Adsense tim prezentovao, a u vezi ukidanja referala za nas, evo male izmene koju je Google Adsense u petak objavio. Ipak nece biti uskracena mogucnost postavljanja Adsense referal linka na nase sajtove ni za nas koji smo iz Srbije, Hrvatske, Bosne, ili iz Francuske, Australije i dugih koji smo bili uskraceni za ovaj kratak period. Medjutim, referal na osnovu kojeg ce se moci zaraditi mora biti iz Severne ili Latinske Amerike (znaci sa Americkog kontinenta) ili iz Japana. Dakle, ako imate sajt na engleskom, spanskom, portugalskom ili japanskom jeziku, ili vam posete dolaze sa tih terena, mozete i dalje da reklamirate Adsense referrals. Kada je rec o cifri, ostaje se pri odluci da dobijate 100 dolara kada referal dodje do prve isplate.

 

Ujedno je najavljena promena i za Google pack. Umesto dosadasnjih 2 dolara, zarada je 1 dolar kada neko preko vaseg sajta daunlouduje ovaj paket. Ova promena ce vaziti od trece nedelje u februaru.

 

I treca promena vezana je za daunloud Firefox-a. Google Adsense placa za sve koji skinu i instaliraju Firefox jedino ako nisu iz Kine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *