« | Home | »

Malo humora na blogu

By Aleksandar Ratkovic | November 13, 2007

Resio sam da malo osvežim ovaj blog o zaradi, humorom. Evo nekoliko kratkih stripova sa Imati 5, na temu blogovanja. Reč je o petogodišnjem klincu koji bloguje.

vanzemaljci

Pozvao sam babu i dedu da gostuju na blogu. zar nisu kul? – Necu da ucestvujem u tim mamo-dzambo glupostima. To ti krade dusu. – Jeste. Idemo. – To ustvari i nisu moji pravi baba i deda. To su vanzemaljci koji su poslati ovde da uniste Zemlju.

adsense strip

Stavio sam Adsense na sajt i sad cu da zaradim gomilu para i da postanem bogat! Da vidimo koliko sam zaradio … 2 centa??! Nije valjda da cu kad porastem stvarno morati da se zaposlim?

fotka na blogu

Mnogi postuju razne fotke na svoje blogove. Pa eevo, da pokusam i ja. Juce smo bili u zoo-vrtu i ja sam slikao najveceg slona kog ste ikada videli. Pogledajte … Ustvari ovo je moj prst, ali iza prsta je stvarno mnooogo veliki slon, verujte mi!

tagovi zbog poseta

Tata mi je rekao da trebam da koristim popularne tagove na blogu. Da navucem citaoce. Mel Gobson, Irak, Ipod, krediti, Microsoft, Google, Paris Hilton, George Bush … Ja sam prodata dusa! 🙁

kategorije: blog, humor | 4 komentara »

4 komentara na post “Malo humora na blogu”

 1. Violeta Says:
  November 13th, 2007 at 4:53 pm

  Ovo je super! Bas si me nasmejao, a jel cu stvarno morati da se zaposlim kad porastem? SALIM SE! Pozdrav

 2. acca Says:
  November 14th, 2007 at 12:58 am

  Ma mozda i neces morati. 😀

  poz

 3. simonetta Says:
  March 21st, 2010 at 10:45 am

  Naravno da necete morati da se zaposlite kad odrastete, tojest ako Nacete neki drugi nacin da zaradjujete! ali ipak nista nije vecno kao ni zivot. zato treba zivot pametno iskoristiti (obracam se osobama koje su postavile svoje komentare,a sve naj zelim onome ko je postavio ovaj kratak strip)

 4. sta te briga .i. Says:
  November 3rd, 2011 at 9:30 pm

  Kulll je jakoo

komentari