Alertpay i E-gold novosti

AlertPay je prestao da prihvata punjenje racuna sa E-golda. Dakle, nije vise moguce “izvlaciti” novac sa Egolda preko Alertpay-a.

Dalje, u zadnje vreme FBI opet sprovodi akciju provere Egold-a zbog pranja para preko ove elektronske banke. Obzirom da ovo nije prvi put, neki su misljenja da je i ovo samo prolazno dok drugi sumnjaju sta ce se dalje desavati sa Egoldom.

Mnogi korisnici inace u zadnje vreme imaju problem sa Egoldom prilikom logovanja gde dobijaju sledecu poruku:

Unable to login to account.

Access denied

The IP you are using to access the e-gold website (195.***.**.*) appears to be either an open proxy or otherwise exploited. You will not be permitted to access e-gold services from this IP while this condition continues.

Your first order of business to restore access should be to make sure that you are computing securely. Please read and implement e-gold’s Security Recommendations.

After you have resolved any security issues, including virus removal, it may take a day or two for your access to be re-enabled.”

To moze da znaci da je neko sa vase IP adrese slao spamove sirom sveta i da je sad taj IP na listi na cbl.abuseat.org odakle Egold uzima podatke o sumnjivim IP adresama. Ako imatedinamicnu IP adresu, odlogujte sei ulogujte ponovo. Ako imate staticnu, pokusajte sa http://cbl.abuseat.org/lookup.cgi i pratite uputstva. Svejedno, ova sve cesca situacija vec pocinje samom Egoldu da pravi problem tako da ce biti zanimljivo pratiti sta se desava sa njima u narednom periodu.

2 thoughts on “Alertpay i E-gold novosti”

 1. meni treba Vas savjet. napravio sam blog. u stvari sajt na blog platformi.

  http://tehnologija.wordpress.com

  i bavim se necim cega nema srpskom vebu. a to su ozbiljni tekstovi na temu tehnologije preprade hrane. prije nekih mjesec dana sam krenuo i od tada ne gledam sunca ni mjeseca. sada vec imam prilican broj tekstova. trebace mi jos dosta vremena da objavim sve sto sam u toku studija radio.

  posto sam vidjeo da ovo oduzima mnooogo vremena – dosao sam u nedoumicu da li da se ovim ozbiljno bavim ili da se zadrzim na blogovanju i povremeno pisem po koji tekst.

  da uopste razmisljam o tome da mozda mogu i nesto zaraditi od svog pisanja dosao sam otuda sto sam primjetio da google izbacuje na prvu stranicu moj blog pri mnogim pretregama vezanim za hranu.
  sljedece sto bih trebao je da kupim domen i posvetim se malo uredjivanju sajta. a ovo ce opet oduzeti mnogo vremena i novca pa se zato Vama javljam.

  e sad mi recite kolika treba da je posjecenost sajta da bi se ostvarila neka zarada. vrijedi li i da pokusavam.

  unaprijed hvala na odgovoru. mnogo biste mi pomogli.

 2. Zdravo,

  odgovorio sam ti na svom drugom blogu gde si ostavio komentar, pa da ne ponavljam sad. Takodje sam ostavio i mail na koji mozes da mi se javis u vezi daljeg kontakta (acca.aleksandar-at-gmail-dot-com)

  pozdrav

Leave a Reply

Your email address will not be published.