Prvi domaci surf program za zaradu

PulsMedia surfPojavio se, bar koliko ja znam, prvi domaci surf program za zaradu. U pitanju je PulsMedia. Trenutno je u fazi sakupljanja startnog clanstva, pa kako se na njihovom sajtu navodi, nakon uclanjenja 1000 ljudi pocece i sa radom deo sajta vezan za zaradu surfom. Nije naglaseno hoce li biti maual ili autosurf. Uclanjenje je besplatno, u startu se dobija bonus 5 evrocenti. Za odsurfanu stranicu placa se 1 evrocent, a pola za odsurfanu stranu od strane clana kome ste vi referal. Isplata je na Alertpay, sa kog je inace kasnije moguce dobiti cek unovciv u nasim bankama.
U svetu je veliki broj ovakvih sajtova, moguce je ocekivati da prvi koji krenu na ovim prostorima takodje postignu uspeh. Videcemo. Ja sam pripreman i ocekujem zvanican start Puls Media ubrzo.

2 thoughts on “Prvi domaci surf program za zaradu”

  1. I ja sam napisao post o njima, i po tebi ih opisao kao surf program. Ali kako znas da su surf program? Nigdje ne pise, a meni zvuce kao PTC a i ako pogledas source code stranice vidjet ces u meta keywords tagovima, izmedju ostalih pise i “PTC”. I inace, koja je razlika izmedju PTC i surf programa, posto sa surf programima i nemam bas iskustva?

  2. U pravu si. Izgleda da je ipak PTC. Kazu:
    “vi samo treba da kliknete na link sponzora i ostanete na njemu 30 sekundi”

    Inace, na surf programima nema linka na koji se klikne da se ode na sponzorski sajt, jednostavno se prikazuju sajtovi jedan za drugim. Ako je manual surf, u frejmu, a iznad frejma se klikne kad se zeli preci na drugi (next ili slicno) a na autosurfu se smenjuju sami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *