IT desavanja koja je korisno posetiti

IT desavanjaU narednih mesec-dva ce se odigrati  nekoliko interesantnih desavanja iz IT problematike. Za ljude koje zanima e-poslovanje, blogovanje, IT aktuelnosti i slicne teme, moze biti interesantan kalendar tih aktivnosti u narednih dva meseca.

BizBuzz

24 do 26 oktobar. Niska Banja, hotel Radon. BizBuzz – Internet Marketing, konferencija koja ce se baviti savremenim internet poslovanjem. Neke od temao kojima ce se u Niskoj Banji razgovarati su: tipovi oglasavanja na sajtovima, studije konkretnih uspesnih slucajeva, isplativost korporativnog prisustva, komunikacija sa novinarima, onlajn naplata, e-brendiranje, start-up.

Sajam Informatike – Novi Sad

Od 6. do 9. oktobra u Novom Sadu se odrzava sajam informatike. Ova manifestacija se orjentise (bar po najavi na njihovom sajtu) na software i hardware.

Blog Open

Opet Novi Sad. 10. novembar, u okviru Salona knjiga i medija odrzava se ove godine i BlogOpen, blog festival. Programom su predvidjena predavanja na temu blog-kulture, komunikacije, informisanja, dizajna, a takodje i radionice na temu kreativno pisanje i arhitektura blogova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *